crazy night att Mirran...

Jag, Niko coh Bella började kvällen hemma hos oss med lite vin. Mysigt att bara sitta och snacka och ha det trevligt.

När vinet var slut satte vi på oss ytterkläderna och begav oss mot Mirran. Skogås stolthet.
Vi var fnittriga och lagom runda under fötterna när vi kom dit.  Vi satte igång att sjunga karaoke och beställde in dricka. Niko var lite feg i början men var ju jätteduktig så hon sjöng som en tok resten av kvällen. Bella fick istället ett nytt smeknamn: Ulla-bella-banger.

Det blev en riktig utekväll med allt som hör till... Hade skitkul. Bella vet jag redan att det e kul att festa med, och Niko var verkligen en riktig partygirl hon med...

Mirran e ju absolut INTE ett bra ställe. Trångt, luktar konstigt, bajs på golvet ( ja! det var nån som skitit snett.. lagom nice..), har björnbärscider som luktar prutt, svettiga, dreggiga killar som vägrar sluta jucka mot en på dansgolvet och so on..... faktum är att det inte spelar nån roll. Det blir vad man gör det till. Och trots detta skitställe i en håla söder om Stockholm kan man ha jävligt kul. Med rätt sällskap och inställning.. och med liiite alkohol i kroppen ;)

Hände lite roliga/tokiga/konstiga grejer under kvällen.. lägger upp bilder..

"Men Mackan, gå fram då! Gå fram och fråga om Harres test e svårt" ha ha ha, "skulle va såå roligt, kom igen, ba eh hej hur svårt e harres test" - Niko utanför Mirran när det är stängt och är massor av poliser utanför.
3!!!!! polisbilar kom för att en kille fått lite andningsproblem och vi satt som klistrade som framför en tv och kollade på hela händelseförloppet. Som vissa av er vet så e jag sugen på polisyrket så jag tyckte det var jättespännande att följa polisernas arbete :) Och detta fann Niko då väldigt roligt..:) Till slut gick jag fram till en av de kvinnliga poliserna och frågade om hon kände till Fritte som är en kompis till oss som är polis, och det gjorde hon. Vi pratade även om fystesterna och hon berättade att hon var "grön" i yrket. Hade börjat i somras. Fan blir så sugen på polishögskolan...

Tog oss hem med taxi.Skönt. Åt tacos o sen var det sängen...

Tack Niko och Bella för skitrolig kväll!! Puss på er


                    


         

1. Bella + Mackan = sant
2. Niko med skogåshunkar
3. Niko spelar Las vegas med okänd snygging?!  huuuuur länge som helst
4. Glad Bella
5. Niko och hunken... igen...
6. Poliser
7. Snygg nattbild på ambulans och polisbil

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0