sorry..

Hann inte skriva färdigt igår..

Har precis städat hela huset och ska ta en snabb dusch och sen sticka.. ska åka o köpa GLASÖGON!! Testade synen igår och jag behöver när jag kör bil, tittar på tv och när jag är bland mycket folk, typ badstranden?! Har svårt att fokusera blicken tydligen, o ser inte bra på långt håll. Så nu ska jag som resten i familjen "glasöga" förskaffa mig ett par snygga bågar ;) Here I come!!

Sen blir det nog lite vila i solen hoppas jag på. Är ju SÅ fint väder.

Puss och kram gamla julgran!!

Det blev 2 par glasögon. Svarta bågar på båda. Får dem om ca 1-2 veckor. Längtar faktiskt, har tyckt det blivit så jobbigt att köra bil på senaste tiden när jag inte ser ordentligt..

Hälsar på lite...

Kikar in lite på bloggen som jag just nu inte riktigt hinner skriva i... har så mycket att göra fram tills på Torsdag och sedan hela torsdagen.. som jag tidigare skrivit...

Sitter på jobbet, sista Fredagen innan jag slutar. Känns konstigt. Hade liksom vant mig vid allt och börjat trivas riktigt ordentligt, men då ska jag sluta :( Men det ska bli spännande i höst och jag längtar efter semester och massa FRITID!!!

Så vad händer i helgen. MASSOR!!

Måste :

* dammsuga hela huset
* skrubba båda toaletterna

skriver färdigt senare, ska dra till lektion

SS (skolavslutning + student ) The same day....

Hej hopp gummis-snopp!!!

Får ursäkta mig igen för att vara en teribell ( är det ett ord??) bloggare den sista tiden..Har mycket att stå i just nu.

Massor av planering, extra övningar och pyssel inför de 2 skolavslutningar jag håller i på samma dag, med 1/2 timme imellan..+ att syrran tar studenten och har sitt utspring lite senare, samma dag!!!!  Ja just det, och att vi ska ha studentfirandet på em på våran altan... Blir smått stressad när jag tänker på den 5/6! Men det SKA bli en bra dag. En härlig och rent fantastisk dag. Japp. Har suttit alla lediga minuter här på jobbet och klurat på Nikos studentpresent.. har kommit på ett par bra grejer. Hunnit snacka men Johanna, mamma och pappa oxå. Kan tyvärr inte avslöja nått här eftersom jag vet att lill-syrran är ett flitigt fan av min blogg :)

Så vad hände i helgen??
Jo vars. För Simon var det inte så kul. Han låg sjuk. På fredagen gick jag, Bella, Niko och Tommie till mirran. Det var verkligen STENDÖTT och dansgolvet var avstängt pga ombyggnad så det kändes lagom jippy!! Jag ringde O´laurys i Haninge för att kolla läget och vi åkte efter lite Karaoke på mirran och ett par glas vidare till O´laurys. Där dansade vi på ett TOTALT tomt dansgolv ( hockeyn visades en trappa upp) Men vi hade jättekul ändå. Jag , Niko och Bella dansade på bra ( trots att dj,n var dum och inte ville sätta på Britney Spears "piece of me" :) och andra låtar vi ville höra. Han hade tydligen brytit den skivan i 2 delar. Det satt faktiskt 3 pers i ett hörn oxå, så heeelt tomt var det inte. Johhny kom senare, så då tittade vi faktiskt på sista perioden i hockey. Johnny köpte massa dricka..... Sen blev det dansgolvet igen, nu var det rätt mycket folk och vi stod och dansade tills lamporna ( snopet ) tändes och vi insåg att stället höll på att stängas.. det blev en miniprommis till bussarna och vidare till "vega baren" för att äta "moms moms" ha ha. Bellas debut dessutom. Vi käkade massa onyttigt och tog sen taxi hem. Det spöregnade ute :( Sen soooooov jag, länge. Simon väckte mig 11.10.

Måste på lektion nu, men skriver lite mer senare + att jag har ett par riktigt bra bilder från helgen.

Nu ska jag till en lektion och sjunga, hoppas ni ej datorn iväg vill slunga, när ni inser att Matilda the queen has left, ha ha, jag vet nog att jag e bäst. ( på att rimma alltså )

PEACE

Bert !!!

Tjena, tjena mittbena!!

Jag har varit lite seg på att skriva, men jag sitter inte så mycket vid datorn när det är sånt UNDERBART väder ute. Riktig sommar i helgen. Jag och ungarna åkte till Haninge en stund på fm. Handlade lite mat och kikade i leksaksaffären, det var såklart väldigt uppskattat. Theodor tjatade till sig en ny bil, dålig karaktär man har ibland.  Sen åkte vi hem och gick ut på altanen. Niko och Tommie kom och satt och tjöta med mig länge i solskenet. Ungarna badade första gången i sin lilla pool.. så underbart. Passade på att vattna pionbuskarna oxå...

              

Sen gick Niko och Tommie en stund och jag packade ihop allt och gick in med barnen. Vi gick och la oss en stund, supertrötta av värmen alla 3, men en liten stunde senare väcktes jag av telefonen som ringde. Theodor skulle åka till farmor o farfar och få sova över natten ( vilket han tjatat om och längtat efter ) och det var nu farfar som ringde och sa att de var på väg till stranden för att hämta upp honom. Jag fick stresspacka en ryggsäck, väcka barnen och bära dem till bilen. Åkte ner till stranden och efter en stund kom farfar o farmor och hämtade upp honom. Han var så söt i sin flytväst, och vinkade till mig och Corre tills han var långt ut.

Jag och lill tjejen åkte hem igen, lagade supergoda köttfärsbiffar med vitlök och fetaost och sen kom Niko och Tommie. Vi åt och drack gott vin. C somna rätt tidigt.. Vi fjanta oss ett tag och sen fick jag och Niko värsta ideén.  ha ha, värsta och värsta.... Niko kom på att hon hade Bert filmer hemma hos sig och vi började i kör sjunga "äskade ängel, du e stark"...  uppspelta tog vi en prommenad upp till dem ( Tommie fick stanna kvar och vara nanny ) för att hämta filmerna. På vägen såg vi kanske jordens största padda :) Alldeles plötsligt skymtade jag nått stort som rörde sig på gångvägen strax framför oss.. och det var den. En stor , fet padda. "ha ha, Matilda blev rädd för en liten groda" säger Niko när vi kommer tillbax till Tommie. En liiten groda??????? Hade du glömt att sätta in linserna Niko??

              

Hursomhelst, sen blev det BERT för hela slanten..( Mot Tommies vilja..) Så jäkla rolig. Vi kollade filmen från när de var på klassresa. Lill-Erik försvinner i skogen, Torleif spelar på sitt munspel och Klimpen blir snäll. Bert e kär som vanligt, i Paulina... ha ha, vill se filmen när Lill-Erik ska börja i klassen. Nått rykte startas i skolan om att den nya killen ( lill-erik alltså) e värsta stora killen som spöat ner folk... Klassen är överförtjust, nu ska ÄNTLIGEN klimpen tystas. De ropar i kör "Stor-Erik, Stor-Erik)Sen öppnas dörren till klassrummet och klassen tystnar.. in kommer en liiiiiten kille med blå hängselbyxor, sjömanskeps och petar sig i näsan. Klimpen ställer sig upp "Lill-Erik, Lill-Erik"... ha ha, fan vad man tyckte filmerna var bra när man var yngre, sånna minnen att titta på dem såhär 10 år senare...

Nu ska jag gå och äta lunch!!

Fisk på kroken, nu stänger jag dagboken!!   ( lägger in lite bilder senare )

Lite sötbilder från i Söndags            


paradise....

Jag gör en lång historia kort...

Jag o Bella satt på Medis och åt hamburgetalrik och mös i solen innan vi skulle till båten. Annica hade mått lite dåligt under dagen , så hon o kompisen Anna kom direkt till båten..

Vi gick till hytterna o slängde av oss alla grejer, sen gick vi upp och lyssnade på en söt trubadur ( Jakob va det han hette va?? ) Annica o Anna åt lite och jag och Bella körde på med drinkar..jättegoda drinkar som hette absolut symphony ( prova om ni åker paradise ) sen blev det tax free och sen föris i hytten. Massa dricka, klädprovning och girltalk..

Vi fortsatte kvällen med karaoke " Empty roooooom" och sen lyssnade vi på massor med schlager.. :) Vi dansade och hade oss...

Ja, sen vet jag inte riktigt vad som hände.. jag var rätt veck.. det var Bella oxå som gick ner och sov vid 02-tiden nångång tror jag det var. Hon behövde sova ruset av sig..De andra tjejerna gick oxå ner ( förstår verkligen Annica som hade mått dåligt hela dan o sen inte druckit nått)...
Jag festa vidare på dansgolvet med massa roliga killar.. somnade sent.. och vaknade tidigt. Sen blev det soldäck större delen av dagen. Jag o Bella som var uppe vid 08 käkade bufé och satt ute och verkligen njöt av solen. Trots att vi var något bakis var det riktigt nice...

Vi avslutade den lilla trippen med lite karaoke och ännu mer schlager.. MMM!!!!

Har fått mersmak. Igen. Trots att jag fortfarande e seg efter resan..

lägger in några bilder. Tack tjejer för rolig kryssning.

PÖSS

                


         

1. Jättefin bild på mig o Bella.. eller inte...
2. soligt på däck
3. Så ja!!!
4. Jag och Anna ( supertrevlig tjej som jag träffa för 1:a gången)
5. vet inte vad jag håller på med faktiskt.. Tack Niko ( tommie ;) ) för lånet av skärpet
6. Karaoke och Bella var så söt som stod längst fram och vifta med armarna!! Tack för lånet av klänning Annica :)
7. "near, far, wherever you are..." Var det inte Annica som skulle stå så där???

Vet att det blev mycket bilder på mig.. men vet ju inta vad som e ok för er andra att jag lägger ut. Så jag tog de "snälla" bilderna.

Fylleslag big time...

Jag låter rubriken tala...

Lägger in lite bilder när jag kommer hem... kan berätta lite mer då oxå..

puss


YIHAA!!

Ikväll blir det kryssning. nice. Har packat en alldeles för stor väska med alldeles för mycket kläder i... Måste komma ihåg att sätta kameran på laddning oxå..

Igår kväll var big sis och Joakim här och grilla lite hamburgare. Vi kollade på talang ( jag o Johanna undrar fortfarande hur Sexy mama ser ut...) och åt glass.. Sen spelade vi " Upp till bevis" som vi tjejer vann överlägset :)Efter det gjorde vi lite charader och jag skrattar än när jag tänker på hur Johanna såg ut som helikopter. HA HA HA. Kul att träffa dem :)

PÖSSSSS


Valborg med gänget!!!

Igår var det Vallborg. Gänget var här ( alltså Jenny, Andreas, Johnny, Erik och lilla Edvin ). Johnny the drinkmaster gjorde supergoda drinkar med jordgubbar, lime och färska kryddor. Riktigt duktig e han. Dock var de ganska starka så man fick dricka dem med måtta. Vi lyssnade på musik, fixa mat, grilla och sprang runt efter barnen som var aningens uppspelta( Johhny fick en ny bästis ).Ja, inte Edvin då, han åt mest :) Och var söt. Supersöt. ( kolla in bilden med öronskydden ).

Till slut var all grillmat fixad och drinkarna uppdrukna och vi satte oss och åt och drack gott vin. Vi var alla superhungriga så all mat gick åt..

Efter det gick vi upp till brasan här på rondo. Värsta brasan asså. " men brukar de typ inte sälja lotter och sånt vid majbrasor"- Jennys reaktion när hon såg den STORA tillställningen :) Ha ha... vi spelade lite boul i regnet och sen tände de på brasan. Det var varmt och skönt. Och mysigt. Det var faktiskt fin utsikt oxå så det var ju inte helt fel.. Edvin sov sött i vagnen och Theodor och Cornelia sprang runt. Theodor höll för ögonen och kastade pinnar i elden. HAn verkade tycka det var spännande. Efter en stund vid brasan beslutade vi att gå tillbaks hem, in i det torra. Simon var fortfarande sugen på att spela boul.. men han blev nerröstad.

När vi kom tillbaks hem la vi barnen och sen fixa jag o Jenny till en smarrig glass efterätt med jorgubbar, bananer och chokladsås. Just det grädde oxå. Lagom nyttigt men ack så gott!! Vi drack kaffe till och sen var Johnnys iver för stor för att vänta längre : NU SKULLE DET SPELAS. "När o fjärran" hette spelet. Johnny är ju känd som geografi proffs så Andreas mungipor drogs upp rejält när lottningen visade att han skulle vara i samma lag som Johnny. JAg var med Erik och Jenny och Simon spela i samma lag. Det visade sig att jag inte hade hamnat i nått dåligt lag och Erik ( och jag: som kunde svaret på Tjorven frågan: jag e grym ) gav dem ett rejält motstånd. Efter en lååång stund börja vi damer tycka att vi snart skulle runda av spelet så vi satte en äggklocka på 23 minuter... vilket visade sig bli, ja du, ganska mycket längre än så.. Jag o Jenny mös i soffan under filtar ( oj, detdär lät lite fel ) och hjälpte till allt vi kunde med de rätta svaren, eller nått, därifrån.

Det var en jättemysig kväll ( som alltid med det sällskapet ) och Jenny och co. åkte nångång efter 01.00, tror jag. Eller vad var klockan Jenny?? Så kul att få gosa lite med Edvin och Theodor tyckte oxå det var mysigt med bebis. Han klappade försiktigt på Edvin och pussade flera gånger - vad söt han är! sa han. Han har kommit upp i åldern när han tycker bebisar e söta och spännande. Sen satt vi andra och snacka massa innan jag gav upp vid 03.00 och gick upp och la mig....

Tack alla fina för härlig valborgs kväll!! PUSS

                  


              






1. Coolaste o finaste Edvin
2. Drink kungen
3. Blöta men glada vid majbrasan
4. Byte av fotograf..( dansar Andreas??)
5. Theo under the umbrella
6. Corris och morsan
7. Theo kastar pinnar i brasan
8. MUMS

9. snyggo Jenny och Eddi softar i soffan


RSS 2.0