SS (skolavslutning + student ) The same day....

Hej hopp gummis-snopp!!!

Får ursäkta mig igen för att vara en teribell ( är det ett ord??) bloggare den sista tiden..Har mycket att stå i just nu.

Massor av planering, extra övningar och pyssel inför de 2 skolavslutningar jag håller i på samma dag, med 1/2 timme imellan..+ att syrran tar studenten och har sitt utspring lite senare, samma dag!!!!  Ja just det, och att vi ska ha studentfirandet på em på våran altan... Blir smått stressad när jag tänker på den 5/6! Men det SKA bli en bra dag. En härlig och rent fantastisk dag. Japp. Har suttit alla lediga minuter här på jobbet och klurat på Nikos studentpresent.. har kommit på ett par bra grejer. Hunnit snacka men Johanna, mamma och pappa oxå. Kan tyvärr inte avslöja nått här eftersom jag vet att lill-syrran är ett flitigt fan av min blogg :)

Så vad hände i helgen??
Jo vars. För Simon var det inte så kul. Han låg sjuk. På fredagen gick jag, Bella, Niko och Tommie till mirran. Det var verkligen STENDÖTT och dansgolvet var avstängt pga ombyggnad så det kändes lagom jippy!! Jag ringde O´laurys i Haninge för att kolla läget och vi åkte efter lite Karaoke på mirran och ett par glas vidare till O´laurys. Där dansade vi på ett TOTALT tomt dansgolv ( hockeyn visades en trappa upp) Men vi hade jättekul ändå. Jag , Niko och Bella dansade på bra ( trots att dj,n var dum och inte ville sätta på Britney Spears "piece of me" :) och andra låtar vi ville höra. Han hade tydligen brytit den skivan i 2 delar. Det satt faktiskt 3 pers i ett hörn oxå, så heeelt tomt var det inte. Johhny kom senare, så då tittade vi faktiskt på sista perioden i hockey. Johnny köpte massa dricka..... Sen blev det dansgolvet igen, nu var det rätt mycket folk och vi stod och dansade tills lamporna ( snopet ) tändes och vi insåg att stället höll på att stängas.. det blev en miniprommis till bussarna och vidare till "vega baren" för att äta "moms moms" ha ha. Bellas debut dessutom. Vi käkade massa onyttigt och tog sen taxi hem. Det spöregnade ute :( Sen soooooov jag, länge. Simon väckte mig 11.10.

Måste på lektion nu, men skriver lite mer senare + att jag har ett par riktigt bra bilder från helgen.

Nu ska jag till en lektion och sjunga, hoppas ni ej datorn iväg vill slunga, när ni inser att Matilda the queen has left, ha ha, jag vet nog att jag e bäst. ( på att rimma alltså )

PEACE

Kommentarer
Postat av: Nikolina

Haha, bra rim! ;) Sitter alltid och skrattar när jag läser din blogg... så kul, din filur! Nämen, jag kan ju också! ;)

PUSS

2008-05-24 @ 01:17:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0