ÄNTLIGEN är våran guldklimp här :)

 

15/9 kl.03.37 så föddes äntligen vår lilla son på Södra BB.

Dagarna är fantastiska och vi njuter varenda sekund av vår nya familjemedlem. Det är helt fantastiskt.

Jag är så lycklig.

 




Förlossningsberättelse kommer lite senare, när jag känner att jag kan slita mig från bebisen och barnen mer än 2 minuter.


Puss och hej / lycklig tjej


Heron city x 2


Just nu är jag på Bf + 5. Jag har slutat att tro att förlossningen ska starta. Jag siktar in mig på en igångsättning. Det blir lättare så. I helgen har vi hittat på massa skoj istället för att bara sitta och vänta.

I Lördags hade vi besök av storesyrran :). Vi gjorde en god tårta. Mamma och Anders kom också. På em åkte jag o Simon till Heron city med en hel drös barnvakter hemma hos oss. Johanna, mamma, Anders, Niko och Johan.




Mästerfotografen lyckades fånga tjockisen på bild

Vi hade bestämt oss för bio och åkte till Heron. Enkelt med parkering osv. Det blev den nya Beck filmen, till min stora förtjusning. Dock var det inte den bästa beckfilm jag sett men det var supermysigt med bio. Längesen jag och Simon hittade på nått bara vi.



LYXEN med stor mage :)

Efter filmen blev det supergod mat. Oxfilé med tillbehör. Riktigt, riktigt gott var det. Härligt att bara sitta och prata med varandra helt ostört.



Vi avslutade med ett café besök.



Varför sträcka handen ända ner till bordet för att få tag på muffisen, när man kan få den såhär nära??

När vi kom hem hade de flesta stuckit hem, man mamma och Anders var kvar. Det blev lite obligatoriskt natt snack innan vi gick och la oss :)

Igår åkte vi till Heron igen.. Vi kände att barnen verkligen behövde komma ut och hitta på nått kul eftersom vi vart så sega på att komma iväg den sista tiden.




Corre o Theo lekte i den stora lekparken utanför heron..



Theodor är en riktig kämpe. Det var svårt att komma upp för klätterväggen, men han gav sig inte. EFter 10-minuters kämpande hittade han rätt och kom upp. Sen var det lätt och han klättrade upp om och om igen..

Sen gick vi in på nått lekland för barn. Väldigt uppskattat av barnen. Där kunde man..



Åka motorcykel...





åka "nyckelpiga"..



Hoppa i hoppborg och åka rutschkana..



liiiiite läskigt såg det ut att vara.. ;)

Mysig dag med familjen. Så skönt att komma ut!!

Idag blir det innesittande. JAg tänkte träna inför ett sångjobb, plugga o kanske vila lite. Det e inte lätt att kånka runt på denna tunga kropp ska jag säga. Ännu svårare att klippa tånaglarna.


Puss och hej/kortnaglad tjej 


BF + 1

Igår var det beräknad förlossning.

090909. Det hade vart ett roligt datum att föda på. Men icke.
Jag var beredd varje minut igår på att det skulle sätta igång.

Idag är det då bf+1 och jag har gått över tiden för första gången. Det känns lite som att jag är lurad och att det egentligen inte finns nån bebis i min mage.
Om den inte skulle behaga titta ut idag kan den lika gärna stanna kvar tills på lördag. Det känns nämnligen lite otursaktigt om jag skulle föda imorgon, den 11 september
.



 

Därinne ligger "Klimpen"



Framifrån ser magen inte alls lika stor ut

Puss och hej / överburen tjej


Mina två hjärtan

Mina alldeles underbara älsklingar. Finaste.



Älskar er.



Cornelia var så glad över att få gå på gympan första gången för denhär terminen och få använda sin nya gymnastikdräkt och ballerinaskor. Förra veckan kunde bara Theodor gå eftersom Cornelia låg sjuk..

 Det värmer hjärtat att som mamma få se sånna ögonblick i sitt barns liv. Det kanske inte låter så storslaget, men för Cornelia var detta ren och skär lycka. Det riktigt lös om henne.


1 dag till BF

... Så sitter jag här. Rätt snopen. Har under hela graviditeten fått för mig att bebisen skulle titta ut ett par veckor innan beräknad förlossning. SÅ fel jag hade.

Väntar och väntar. Känner efter. Får för mig. UNDRAR!!

NÄR???

Skolan har börjat och jag kämpar på. Vankar mig fram. Fötterna svullna. Händerna svullna. Hela jag väldigt svullen. En del sångjobb har trillat in också. Det känns jätteroligt, men samtidigt blir jag lite stressad över allt som ska göras framöver. Måste ju hinna med lilla bebisen också. "Ladies night" är ett sådant inbokat nöje som tyvärr börjar ligga risigt till...

Cornelia kom 4 dagar före bf och Theodor 2 dagar före. Nu är det somsagt 1 dag före, men ingen bebis än.Får verkligen hoppas att den vill komma ut snart. Imorgon vore inte helt fel, då blir det ett 090909- barn.

Nu ska jag plugga nån timme innan jag sticker iväg på ett grupparbete. BB-väskan ligger i bakluckan, bara ifall att....

Puss och hej / "jagvillhaminbebisnu"-tjej

RSS 2.0