Härlig helg!!

i lördags fick vi besök av Elina, Jeppe och Albin.. Jag hade lagat stor lasagne och gjort vitlöksbröd som vi mumsade i oss. Theodor och Albin lekte oavbrutet och Corre var oxå med på ett litet hörn. Efter att barnen somnat satt vi och snacka tills klockan var 01 och de beslutade sig för att det nog var dags att bege sig hemåt eftersom både Albin och Cornelia har en ( dålig ) vana att vakna vid sisådär 06 på morgonen. Kul. Eller inte..

Lördagen började bra. Jag och Bella tod en rejäl morgonprommenad. :) Så kul att träffa Ulla-bella eftersom det inte alls blir lika mycket som när vi var mammalediga. Vi har så mycket att ta igen och babblade på aovbrutet.

Dagen fortsatte med att vi röstade om Skogås-Trångsund ska bli egen kommun. Duktiga vi e som kom ihåg och verkligen gick dit..

Sedan packade vi lite och gick ner till stranden. Leffe kom med båten och hämta upp oss och vi åkte över vattnet hem till dem. Hur bra och mysigt som helst. Perfa. Det var jättefint väder och lite senare grillade vi på deras altan. Årets första grillning. Så gott. Hur har man klarat sig hela vintern??!!

Lägger upp lite bilder från helgen...

puss

                   


         

1. Albin och Theodor klistrade framför "lilla djungelboken"
2. Jag med obligatoriska pussmunnen och röd haka.. snyggt!!
3. Vackra Corre
4. Farfar Leffe som kommer långt där borta..
5. Faffa
6. Theodor åker båt :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0