Skansen :)

Idag fick jag sovmorgon. TACK simon :) Sov till 10.00 och det var så skönt. Utvilad gick jag ner och käka en banan och tog en kopp kaffe som simon gjort. Bra start på dagen. Det verkade bli riktigt fint väder så vi beslutade oss för att åka iväg och hitta på nått.

Efter att ha gjort iordning matsäck, packat blöjor, välling och ALLT som ska med, vilket oftast blir väldigt mycket när man har barn, kom vi äntligen iväg. Vi hade bestämt oss för skansen. Tog tåget och prommenerade sen från södra ner till djurgårdsfärgan som vi tog oss dit med.

Perfekt väder och glada barn. Kunde inte bli så mycket bättre. Vi tittade på djuren. Björnarna och Vargarna var roligast enligt Theodor och det höll vi med om. Vi mumsade matsäck och åkte lite karuseller oxå.

Vi hade verkligen en riktigt härlig och mysig dag och det kändes verkligen som att vi behövde göra nått bara familjen. Det var längesen vi kom iväg och gjorde nått bara vi 4. 

Efter skansen prommenerade vi ända till södra station, så vi fick vår dagsmotion oxå. Massa människor satt på medis uteserveringar och hinka i sig öl i solskenet. Snart e det sommar.

Nu är vi trötta hela familjen efter dagens utflykt så ungarna åker snart i säng. För mig och simon blir det nog nått glas vin som det perfekta avslutet på dagen...


                   


              








Puss

Kommentarer
Postat av: Nikolina

åh, låter som en jättemysig och rolig dag! Det var verkligen fint väder igår! Jag var också ute och tog en liten promenad, undertbart!
Fina bilder också! Pusspuss

2008-04-06 @ 15:41:25
URL: http://nikolinaamanda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0