underbara, underbara vårdag

Igår var det en underbart härlig dag. Vi började dagen med att äta en stor frukost. Gröt, pannkakor, äggmackor, jos och kaffe.



Jag och barnen prommenerade ner till Bella och tjejerna och var ute i parken och lekte. Vi satt och njöt av solen. Och drack kaffe. Så skönt.

Barnen lekte för fullt. Gungade, åkte ruschkana, gungade gungbräda och lekte i lilla stugan. Inga mössor behövdes. Inga vantar. Inget slask och blask.











Sen gick vi in och åt lunch och busade inne ett tag innan vi tog en prommis till centrum för att inhandla lördags godis.

Där mötte vi upp Simon och kvällens grill mat inhandlades. När vi kom hem gick vi ner på altanen och satte oss i solen. När solen försvunnit där sprang vi upp på balkongen där det fortfarande fanns sol. Bäst att passa på. Man vet aldrig när det blir så fint väder igen.













På kvällen blev det "wild kids" och "Robinson". Härskapet Lenis och Anders kom, samt Niko och Tommie. Vi hade tänkt att spela men fastnade i låånga diskussioner till klockan var närmre 01.30 då sängen kändes fruktansvärt suktande.

Gryyymt härlig dag och jag kände mig lycklig i hela kroppen varenda minut av den. Flera vårdagar tack! Många fler.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0