EMD - HYSTERI !!

Blev det iallafall i vårat vardagsrum efter att trion framfört sin låt. Vi klappade med, hurrade och jublade när låten var slut. Den var ju riktigt bra. Varenda dans steg planerat in i minsta detalj. Visslingen, käpparna, höjningen.. Suverän stämsång. Snuskigt bra melodi och ett riktigt fett trum dunk genom hela låten. Simon som vart VÄLDIGT tveksam inför EMD tidigare under kvällen fick även han gåshud och satt med halvöppen mun under låten..

Mamma, Anders, Niko och Tommie var här och tittade med oss. Vi käkade god Kyckling gratäng som mamsen lagat ( alltid lika gott när hon gör någonting ) m. ris och sallad. Sen blev det kladdkaka med vispgrädde till festivalen. Är det melodifestival så är det :)









Vilka döljer sig i gos högen??

Senare på kvällen kikade vi på gamla inspelade band. När vi år 2003 var på Fårö och kryssningen på mormors 60-års dag. Just det, vi tittade på det alltid lika roliga klippet med Anders från midsommar oxå.. "vår bästa tid e nuuu".. Så kul att ha massa band inspelade. Vi kunde inte gjort nått roligare än att kollat på dem. Gud vad man såg ut. Gud vad man sa knäppa grejer, och vad hade man på sig???? Så känns det väl alltid när man ser sig själv ? ;)

Hur som helst.. Kring 01.30 snåret drog sällskapet hem efter en mycket rolig kväll.

Vad har vi gjort mer i helgen... hm... lägger upp lite bilder som får berätta resten. Det sägs ju att en bild säger mer än 1000 ord...



Lördags frukost



EGO bild..



Vi var inne på djur magasinet i farsta och tittade på de söta kaninerna och marsvinen





Toker spexar



En några dagar gammal bild, men värd att lägga upp ändå :)





Jahapp.. och var e det tänkt att jag ska få plats??

Idag e både jag och Theo förskylda och jag har ont i halsen oxå :( bLIr nog en lugn dag..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0