Kumlinge, Åland -09-


Äntligen var det dags för Åland. Med bilen totalt fullastat begav vi oss till grisslehamn och vidare med färja till Åland..
Veckan bjöd oss på lite av varje.... Här kommer lite urval av bilder från veckan.





Så var vi äntligen påväg...



Vädret varierade under veckan, men "det finns ju inget dåligt väder, bara dåliga kläder"... ;)







Grillkväll



Coolingen äter favvomaten; Fiskpinnar



Bad-dags på Kumlinges grannö; Seglinge







Edvin och Corre



Badpojkar



En dag tog vi roddbåten och rodde ut till en "Sjörövarö", efter en stunds letande hittade vi skatten; Blåbär





Ja, vad säger man...Cornelia trodde hon hade en hatt på huvudet. EFter en stund så slet hon av sig "hatten" och såg till sin besvikelse att det bara var en blöja hon haft på huvudet.



Cornelia hittade en fin vit sten



Grill-time





Happ, så kom det lite regn igen. Cornelia ser ut att  njuta..



Bullbak



Vilken fantasi denna unge har. Varje dag är det nått nytt som hägrar. Denna dag var han en superhjälte som hette "Måns Zelmerlev" ( ja, inte Zelmerlöf ) och han gick med denna ögonmask nästan hela dagen, trots att han knappt kunde blinka och hade massa tejp på ögonfransarna. Vi fick ABSOLUT inte kalla honom för Theodor, utan Måns Zelmerlev var det som gällde...



En annan dag var det samling av djur som gällde. I slutet av dagen hade han 4, 5 burkar med diverse djur; Trollslända, gräshoppor, fjäril och humlor bl.a. Det blev ett tungt avsked då vi släppte ut trollsländan "Andy Sandy" som han hade döpt den till.. Stora tårar rullade nedför kinderna

Denhär dagen hade han dock samlat på något annat, nämligen fiskar. Han hade lyckats fånga ganska stora fiskar och här tar han ledsamt farväl av dem, då vi förklarat för honom att fiskarna måste släppas ut i vattnet igen...Stora tårar igen.

TACK Jenny, Andreas och Edvin för sällskapet på resan. :) Ni är underbara som alltid.
Jenny; vi får ta en revansch mot grabbarna på Kanasta framöver... Kan inte leva med alla deras vinster som starka minnen i huvudet.. ;) 

Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0