Dop, schlagerfest och korvgrillning!!

Igår var det fullt upp.

PÅ dagen var vi på ett dop i fina österhaninge kyrka. Det var lilla Alfred som döptes och vi var där hela familjen.  Jag skulle sjunga 2 sånger oxå, men det blev bara 1. Den något (?) virriga prästen glömde bort den ena sången. Snopet där jag satt redo bakom mick och piano...Men "himlen i min famn" hann jag med iallafall.

Vi kom dit en stund innan dopet och gick en prommenad på kyrkogården. Theodor och Cornelia började springa och Cornelia snubblade till och ramlade. Hon skrapa upp hela ansiktet :( Blödde på flera ställen, och över läppen ganska rejält. Simon blev orolig att det skulle behöva sys, men vi hämtade sjukväskan i bilen och började tvätta och fixa. Blödningen slutade rätt snabbt som tur var men hon fick fullt med plåster, både i ansiktet och på händerna. Lilla Corre.

Dopet var iallafall jättefint.



Finklädda inför dop. Theodor hade packat ner alla sina dinosaurier i sin ryggsäck och hade planerat att leka med dem, med Albin på dopfikat :)





Hela familjen Andersson/Holm samlade, + gudmor Lena.



Bakom fina flygeln. Theodor kom och klappa lite på mig efter dopet. Han tyckte jag hade varit duktig.







Lilla Corre fick många pussar under dagen..



Härlig buffé



Handsome boys



tårta dags


På kvällen blev det schlagerfest hos oss:

Pappa, Mamma, Anders, Niko, Tommie och Johanna kom över på knytis. Lyx-macke knytis. Alla fick ta med sig olika pålägg och röror också gjorde vi stora smarriga mackor på det. Mamma hade med sig alla låtar från melodifestivalen och vi värmde upp genom att lyssna till musiken.. Vi hann titta en timme på Robinson innan det var dags att slå över till SVT 1 :)

Sen blev det melodifestival och kladdkaka med frukt för hela slanten. Sååå himla många bidrag, men vi kämpade oss igenom hela. Pappa la sin röst på att Sverige skulle komma på en 21:a  plats.. Vilket blev en helt korrekt gissning. Han gillar schlager och har mer koll än han vågar erkänna ;) Mamma höll föredrag om att det måste vara nått fusk och att festivalen e uppgjort.. " Hur sjutton hinner de räkna så många röster på en kvart?? Nä, det e nått fuffens"... ha ha..Hon var verkligen upprörd på riktigt över det hela. Goa o glada gick sällskapet hem vid 01-tiden och vi kastade oss i säng på en gång. Det hade vart en lång, men rolig dag.





Niko fixade jättefint fruktfat :)



Simon blev jätteglad när Sveriges bidrag gick om Maltas, som han inte alls tyckte om. Han stängde av ljudet när Maltas bidrag spelades upp i snabbgenomgången. Han fixade inte att höra den "nasala rösten" en enda gång till..



Idag har vi varit nere hos Bella, Dennis och tjejerna hela dagen. Vi grillade korv på baksidan. Efter en stund skulle Dennis på match och Simon skulle hem och träna, så de begav sig. Jag och barnen stannade kvar. Barnen hade så kul och lekte och lekte och lekte..



Bella bjöd på en smarrig latte när vi kom.



Busfröna :)



Barnen blev väldigt glada över godis och Bella mycket populär...



Vi stannade över på pizza middag..

.. o sen lekte barnen ännu mer, till de 2 minsta gav upp och somnade i soffan..



Sötnosar.

Jag har precis kommit hem och laggt barnen. Simon har dammsugit och laggt in tvätten :), så jag ska ta en lång, varm dusch nu innan det blir nån film från soffan :)

Puss




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0